Retourneren

Bedenktijd/retour

Het kan wel eens voorkomen dat je een bestelling wilt retourneren. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden. Wat de reden ook is, je hebt het recht jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om jouw product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor de retourzending van jouw adres naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Raadpleeg voor de tarieven de website van de vervoerder. Indien je gebruik maakt van jouw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat, verpakking en beschermingsmaterialen aan Bloemings Atelier geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via info@bloemings.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Product ruilen?

Wil je jouw product ruilen? Dat is mogelijk. Je kunt hiervoor contact opnemen met info@bloemings.nl. Wel draag je zelf de kosten voor terugzending van het product.